19.27

Tja! Sitter här och gör..tja?ingenting! Tänkte iaf skriva ett inlägg, samt fixa lite med bloggen och så;) Dock har jag lite brist på ideer detta kommer nog bli ett kort inlägg om man säger så. Nä, nu måste jag avsluta detta "inlägget" och plugga lite på läxan till imorgon, sålänge bjuder jag på en bild och så bloggar jag mer imorgon(kanske idag)

Piano soon!

Hejsan! Skriver bara ett snabbt inlägg för måste snart sticka iväg till mitt piano strax. Men har inte så mycket mer att säga nu, utan ni får ha det så bra så hörs vi runt 6-7 tiden! Pussar!

(bara tog någon bild)

Fokiwa!

Hejsan! Vlle bara säga att fokis nya webbshop, fokiwa, har öppnat om ni inte redan visste det;) Själv tycker jag att kläderna är jätte söta och fina och kommer nog köpa något därifrån:) Vad tycker ni om kläderna?

(om ni ännu inte har sett kläderna, klicka på bilden för att komma till butiken)

Ny design..igen!

Hej alla söta blogg läsare! Har en ny design nu igen, men denna gången känner jag mig riktigt nöjd, så kommer nog ha denna ett tag, feels good? Uppdaten kommer bli 1000 gånger bättre och den här gången kommer jag verkligen satsa ALLT på bloggen kommer skriva mycket mer om foto, mode slönhet och så vidare så here we go!

Redigering!

Haha, vet att jag redigerade dessa bilderna lite väl mycket, men hade inget att göra;) Aja, vi hörs senare, Pussar!

Ny design!

Har precis satt in en ny design på bloggen. Den är näästan klar, bara lite smådetaljer som måste fixas;) Men uppdaterar er snart,orkar inte sitta vid datorn nu;) Pussar!

Ute och solar!

Hejsan! Sitter just nu ute på och solstolen och solar. Tänkte bara uppdatera er lite snabbt, när jag ändå har tid;) Aja, har inte så mycket mer att säga nu, vi hörs i kväll och då kommer jag även lägga upp bilderna som jag redigerade idag, men nu ska jag hitta en bild till detta inlägget sedan ska jag läsa lite blooggar och efter det ska jag lägga undan datorn och njuta av solen, sounds good?:)

Words

If nothing go right take left♥

"Morgoninlägg"

Hejsan alla bloggläsare! Sitter här med världens träningsvärk och vet inte vad jag ska göra. Iaf, ska ladda över några bilder från kameran till datorn och redigera dom lite, kanske lägger upp några senare;) Men iaf, har inte så mycket mer att säga nu, Pussar!
(bild från google)

My Inspiration right now!

fi
Detta är min inspiration just nu:) Dock känns det som att jag inte kommer kunna använda det förens nästa sommar, haha! Vad tycker ni om outfitsen?

Ny start!!!!

Hejsan!! Har typ inte alls bloggat på denna bloggen i några månader nu, men idag fick jag lust att börja igen:)Kommer ändra designen och sålänge har jag kvar denna!Det var allt jag hade att säga just nu, kommer fler inlägg snart, Hörs då!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!