The sims 3!

Som jag skrev i förra inlägget så har ju inte mitt internet fungerat idag, därför har jag ägnat stor del av dagen till att spela sims. Och ja, såhär i efterhand känns det inte så jättesmart, nu när jag har skitont i huvudet, men men det är ju trots allt höstlov ju;) Så alla ni där ute som inte har testat på sims, gör det NU! Var bara det jag ville säga, Pussar!

Monday!

Hejsan alla läsare!
Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela dagen, men internet har inte fungerat, men nu är det fixat:) Är faktiskt lite avis på alla de som är på rihannas konsert just nu, men men! Nu ska jag iaf göra några tidsinställda inlägg till er så hörs vi nog senare ikväll, Pussar!

Sunday!

Tjingeling alla bloggläsare! Imorse var jag på simträning och efter det har jag bara chillat och haft det gött. Men nu hade jag tänkt göra några tidsinställda inlägg till er som lär komma upp senare under eftermiddagen, Pussar!

Right now!

tja! Sitter just nu och pluggar svenska, inte kul! men men, det måste också göras. ska snart städa lite i mitt rum och sen blir det vãl TVn eller något sånt:) vi hörs senare pussar!

Dagens shopping!

Hejsan! Just nu sitter jag och mumsar på lite godis;) Men iaf, tänkte visa vad jag köpte idag, sen ska jag försöka skriva lite på min bok, så att jag inte har så mycket att göra under lovet.
mörkblå kofta från esprit, ear cuff från ur&penn, tavla från någon heminredningsbutik, klämmor från ur&penn, T-shirt från esprit

Idol just nu!

hejhej bloggen! nu blir det ett till inlägg från surf plattan för jag pallar inte att sätta igång datan:) men just nu sitter jag iaf och tittar på idol, men har faktiskt inte så mycket mer att säga så låter bilderna tala för sig själva,puss!

friday!

hejsan bloggen! sitter just nu och försöker plugga lite svenska ,men det går inte så bra hehe! nä men sitter istället och leker med surf plattan;) nä nu ska jag skriva klart detta inlägget och sen så blir det idol,bloggar mer ikväll,puss!
bild i repris.....

Mode!

Gjorde precis två stycken collage på två stycken kläningar och hur man kan matcha de. Vilken är er favorit? Själv gillar jag båda, men tycker nog att den andra är liite snyggare;) Och måste bara säga att jag älskar öronhängerna på den andra bilden, har faktiskt ett par likanden i rosa. Pussar!

Monday morning!

God morgon alla läsare! Idag har vi ledigt hela dagen, förutom utvecklingsamtalet som varar i en halvtimme. Och det har jag redan varit på nu på morgonen. Så just nu håller jag på att föra över bilder från kameran till datorn och sen ska jag göra några tidsinställada inlägg till er. Sounds good? Men ni får iaf ha det bra så hörs vi lite senare idag, Pussar♥

Skåneresan maj 2011

Kommer nog aldrig glömma den här skåneresan. Haha, minns att vi hade skitkul, speccielt när vi var i kristianstad och när vi var på trampbåtarna i Malmö och fastnade bland buskarna och de läskiga ankorna, haha:)
Nä, nu måste lilla jag plugga lite, har typ inte pluggat ett enda skit sen förra inlägget, haha, men vi hörs nog ikväll, Pussar♥

Trött!

Hejsan alla läsare! Har varit på simträning på förmiddagen och nu väntar världens "roligaste" eftermidag, jag ska nämligen.....plugga, Jipiiie...eller inte! Men men, imorgon har jag iaf ledigt hela dagen förutom när jag ska till skolan och ha utvecklingsamtal. Hur som helst så lovar jag er att jag ska försöka slänga in ett eller två under eftermiddagen. Pussar!

Höst bilder!

Här ser ni två bilder som jag fottade för en stund sedan. Blev kanske inte så jätte bra, men ni får stå ut. Nu ska jag nog stänga av datorn, men bloggar mer ikväll, Pussar!

Back on this blogg

Hejsan alla bloggläsare!
Nu har jag "återvänt" till min blogg här på blogg.se:) Så nu ska jag fixa lite med den här bloggen och sedan ska jag ut och fotta lite höstbilder samt plugga lite, men vi hörs snart igen, Pussar!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!