Cupcake-läppglans!

Surfade runt på nätet lite och hittade dessa, skitsöta och helt underbara läppglansen. De finns i bl a smakerna choklad, jordgubbe, hallon mm...! Om man vill köpa dessa så finns de på bluebox och kostar 29:- styck.

Skärpa!

Måste bara säga att jag älskar dessa bilderna, särskilt skärpan. Bilderna är tagna igår, av mig och det är (som vanlig) STOR copyrigt på dessa. Om ni vill låna någon av dem så måste ni skriva att jag har fottat bilden och även länka min blogg. Men nu till något helt annat, när jag gick in idag på bloggen så såg jag att statistiken hade ökat skitmycket, blev skitglad haha:) Lägger upp lite sknhetstips, dagens låt osv osv.... om ett litet tag. Stay tuned♥

Two pics!

Hejsan! Här kommer två bilder som sammanfattar min eftermiddag lite:)
Hinner inte skriva mer idag, men vi hörs imorgon, Pussar♥

Mascara-akuten!

Tänkte tipsa om en sak som man kan göra när mascaran blir smulig och torr jättesnabbt. För det första ska man låta bli att pumpa borsten upp och ner i den.  Annars om den redan har blivit torr så kan man droppa lite vatten i den. Men som sagt, om du vill slippa torr mascara pumpa inte in luft i den, då brukar den också hålla längre.

Blogresponse!

Hejsan! Har skaffat en sorts frågesida som heter blogresponse. Det är typ som fd bloggsvar. Så om ni undrar något och vill ha svar snabbt så fråga där:) Var bara det som jag ville säga, Pussar!
(hade ingen bild)

Mornin`g readers!

Hej bloggen, tänkte bara va lite snäll och skriva ett inlägg lite snabbt. Idag är det skola som ni kanske vet och denna veckan går vi bara i tre dagar, så det är skönt:) Sedan är det ju dags för simmläger för min del så vet inte riktigt hur uppdaten kommer vara helgen, men vi får se;) Nej, nu hinner jag inte skriva mer har lite smått bråttom! Hörs efter skolan, Pussar!

Dagens Outfit!

Tjena bloggen! Tänkte bara lägga upp dagens outfit lite snabbt.  Dagens outfit består av en långärmad tröja från gina tricot, jeans från H&M, jeansjacka från Lindex och ett par converse till det. Sorry om detta inlägget blev lite snabbt och, men måste plugga matte nu:( Btw, imorgon blir det väla med mamma, måste hitta något till skolavslutningen! Förresten, om ni vet/har någon bra blogg så Kommentera, gärna en blogg som inte är så jätte känd! Pussar♥

Ut och Fota!

Tjena bloggen! Hinner inte skriva så mycket just nu, ska ut och fota med Maja! Lägger upp resultatet när vi har kommit hem! Var bara det jag ville säga, Hörs sen, Pussar!

(en bild på Maja, tagen igår)

Filmkväll!

Hej! Nu har jag och Maja varit på Brunnen och köpt lite gott och hyrt en film(valentines day). Det blev inga bilder för kameran fick inte följa med i det blöta vädret. Maja och jag försökte skjussa varandra på min cykel fast det gick  inte så jättebra, haha:) Fast det gick nog bättre för Maja än för mig. Har inte så mycket mer att skriva nu, hörs senare, Puss!

Bilder från skåneresan(del 3)

Japp, där fick ni se lite av trampbåtsbilderna tog rätt många så fick välja ut några att visa:) Hoppas ni gillar dom, Pussar!

Dags att fota!

Hejsan! Skriver bara ett snabbt inlägg, ska ut och fota med Maja nu, vi ska också hyra en film och köpa chips eller något sånt. Har tidsinställt ett inlägg med bilder till er så att ni har något att läsa medas jag är borta;) Det var bara det jag ville säga, Hörs senare sweeties!

Sitter och väntar...

Hejsan!!! Sitter just nu och väntar på att Maja ska komma,men det dröjer nog en timme till eller så, btw lägger upp del 3 och 4 från skåneresan lite senare. Har inte riktigt tid nu, ville bara upddatera er lite, Hörs senare, Pussar!

Bilder från skåneresan!(del 2)

Några blommor i Tivoli parken:)
Maja
Tove och Hanin
Hanin
Tove
Det var alla bilderna jag hade att bjuda på idag, men imorgon kommer trampbåts bilderna:)

Bilder från skåneresan!(del 2)

Några blommor i Tivoli parken:)
Tove och Hanin

It`s rainging!

Hejsan alla readers! Just nu sitter jag och fixar lite tidsinställda inlägg till er med resten av bilderna från skåneresan, nice huh? Och samttidigt som jag gör detta så spöregnar det ute, skitmysigt, haha! Älskar när det regnar och haglar, då har man iaf en ursäkt till att sitta vid datan och blogga och kolla på webb tv....^^ Btw, imorgon kommer Maja hit, vi ska sova över, kommer bli jättekul:) Men nu ska jag göra klart inläggen som jag nämnde tidigare och sen ska jag göra lite andra "viktiga" saker här på datan, Hihi Pussar♥

Bilder från skåneresan!!!(del 1)

Hejsan!!! Här kommer några av bilderna som jagtog på skåneresan, kommer inte lägga upp alla nu utan lägger upp dom  lite i taget(blir alldeles för många annars, men kan lova er att alla kommer upp innan imorgon efteermiddag eller någon sång;) men ja Enjoy bilder så hörs vi senare!
Hanin på tåget
Linnea och Tove
Maja i Tivoli parken i Kristianstad
Maja och Maja
Tove
Det var alla bilderna som jag tänkte visa denna gången, del 2 och 3 kommer up senare när jag har tid, Kram!

Hemma!

Hejsan, nu är jag hemma(har egentligen varit hemma ett tag nu)! Har haft en skitrolig dag, haha! Har också fottat massor, men de bilderna lägger jag upp imorgon efter skolan, även shoppingen får ni se då! Men nu ska jag duscha och sen ska jag öva på NTA-provet, Hörs imorgon sweeties, Pussar♥

Mycket att göra!

Hejsan!!! Sorry för min usla uppdate, men har haft skitmycket att göra och har det nu också, måste nämligen åka till brunnen och köpa nåt att äta tills imorgon sen måste jag också plugga till NTA-provet(Zzzzzz), asså seriöst, vet någon en vettig förklaring till varför man ska kunna det? Hinner inte skriva mer nu hörs senare. Pussar!

Skitsnygg väska!

Haha, har typ blivit kär i denna strandväskan på hm`s hemsida. Passar ju skitbra till en vit bikini och en snygg bränna:) Men iaf denna väskan måste införskaffas snarast möjligt, får se när det blir, haha! Detta blir hur som helst det sista inlägget jag skriver som 11 åring, blir ju 12 imorgon:) Pussar!

Right now!

Tjena! Sitter här och chillar lite, typ lugnet före stormen så att säga;) Måste nämligen öva på pianoläxan som jag har tills imorgon och detta är första gången jag övar på den, sen måste jag även städa rummet och göra massa sånt så hinner inte blogga så jättemycket just nu! hörs senare sweeties, Pussar♥

ignorera bilden!!

Dagens outfit!

Hejsan readers! Tänkte lägga upp dagens outfit idag, var ju typ skitlängesen sm jag gjorde det sist, men ksa försöka bli bättre på det nu när jag har fått min systemkamera:) Btw, bilder är inte redigerade eller nåt han inte med det.

Today is Saturday!

Hejsan!!! Skulle egentligen varit på simtävling nu, men hade jätteont i benet så skippade det!Har faktsikt ingen aning om vad jag ska göra nu. Får väl blogga lite eller hitta på  något annat skojigt:) Kankse ut och sola lite? Men iaf som ni kanske vet så fyller ju jag år på tisdag, men blir firad imorgon istället, hihi! Tror jag vet vad jag kommer få......
Hörs senare, Puss!

Imorgon är det dags för......

Simtävling!!!!! Haha,detta är nog det enda jag har att berätta just nu.Är helt tom på ideer så får väl ta och surfa runt lite på nätet i hopp om lite inspiration, kanske? Nej, men tänkte hur som helst tidsinställa några inlägg så att ni har något att läsa medans jag är borta, kanske bloggar lite på morgonen eller så blir jag för nervös och skippar det, haha:) Men iaf nu får jag återgå till mit sk "jobb"  ( måste ju hitta något att blogga om) och sen måste jag även svara på lite mail och sånt så vi hörs senare, Pussar!

Natti Natti!

Tjingeling allihopa bloggläsare! Snart ska jag krypa till sängs, har fortfarande jätteont i mitt ben så det är nog bäst att jag lägger mig lite tidigare än vanligt idag;) Hihi, tycker faktiskt att bloggningen har varit riktigt bra idag:) Nej nu hinner jag inte riktigt blogga mer måste göra några saker på datorn innan jag stänger av den så vi hörs väl imorgon efter skolan readers, Sweet Dreams♥

Viva la Diva!

Är med in en jätterolig tävling på Nicoles blogg där man kan vinna jättefint smink från Viva la Diva! Sminket verkar vara jättefint och smink kan man nästan aldrig ha för mycket av så det vore skoj att vinna:) Dessutom avslutas tävlingen den 23 dvs dagen innan min födelsedag så det vore rätt najs att vinna något lagom till 12-årsdagen:)
Så nu håller jag tummarna, hihi & var med ni också genom att klicka på bilden nedan!

Nagellack!

Tänkte tipsa er om hur man kan göra så att nagellacket håller längre, bra va?:) Men iaf det bästa man egentligen kan göra är att först måla på ett lager nagellack i den färgen man vill ha, vänta tills det har torkat, måla på ett lager till, vänta tills det har torkat och efter det måla på ett lager med genomskinligt nagellack, Klart! Det kanske inte håller jättelänge men det håller iaf längre än vad det gör vanligtvis:) Det var allt jag hade att säga denna gången, Pussar!

Piano snart!

Tjingeling allihopa! Tänkte känna mig duktig och blogga lite nu;) haha, Heden gick skitdålig, friidrott är nog inget jag ska satsa på iaf. Fick typ skitont i benet så kunde inte springa 800 meter, sprang bara på staffeten sen så var jag typ bara där och hejade på lite! Men jaja, nu ska jag iaf öva lite piano och sen så måste jag åka buss dit bara för att jag fått punktering i min cykel.Smart man känner sig ibland...Aja, sen måste jag också försöka komma på en bra ursäkt för orkar inte komma tid på tisdagen då jag btw fyller år, så får väl jobba lite på den ursäkten, så att den åtminstonde blir lite trovärdig;)
(har inga bra bilder nu, så detta får bli ett bildlöst inlägg)

Heden imorgon!!!!

Hejsan sweetes! Har egentligen inte så mycket att skriva, men kände att det var dags fö en uppdate:) Tänkte samtidigt passa på att berätta att vi ska till heden med klassen imorgon eller ja alla ska inte med, bara de som gick vidare, typ. Vet faktiskt inte riktigt när jag kommer hem eftersom jag bara har två grenar klockan halv tio typ till kvart över tio och sen har jag ingen anning vad jag ska göra, heja på de andra antar jag:) Känner mig rätt lyckligt lottad slipper nämligen typ någon våtmarkstur eller något sånt som de andra i klassen ska på! Nej nu måste jag publicera detta inlägget samt stänga av datorn, måste nämligen öva på någon tråkig låt på pianot och sen fixa matsäck till heden, aja vi hörs väl (kanske) imorgon bitti!Puss!

Sitter och tittar på eurovision:)

Hejsan! Sitter och bloggar samtidigt som jag tittar på eurovision song contest! Just nu är det nummer 19 eller något sånt i think! Men iallfall måste bara säga att jag blir sjukt irriterad på blogg.se, har ju varit på bio idag och innan jag skulle dit så skrev jag ett inlägg, men det har inte publicerats:( Aja, strunt samma! Har väl inte så mycket mer att säga nu så ni får helt enkelt ha det så bra så hörs vi imorgon, för nu ska jag titta vidare på eurovision, bara 6 st nummer kvar,Vem tror ni vinner??? Själv vet jag inte riktigt men hoppas såklart på Sverige, aja vi får helt enkelt se hur det går;)Pussar♥

Good Evening!

Tjingeling allihopa! Sorry för min usla uppdate idag men har haft mycket annat att göra, hur som helst så har jag haft en "helt ok" dag. Var ju först i skolan sen efter det var det dags att spela lite piano och sen efter det åkte jag till optikern och nu har jag äntligen fått mina nya glassöngon, känns dock lite ovant nu i början eftersom jag har mycket starkare glas på det ena ögat än det andra men man vänjer väl sig efter ett tag;) Visar bilder på hur glasögonen ser ut imorgon, orkar inte riktigt med det nu! Men istället tänkte jag lägga upp lite oredigerade bilder så att inlägget blir lite roligare, Edit; måste skynda mig lite nu för eurovision har ju börjat, hihi aja hörs imorgon, Pussar!

Good morning!

Tänkte blogga nu lite på morgonen, hihi:) Har egentligen inte så mycket att skriva nu, men har ju skola och sånt snart så detta blir inte ett så jätte långt inlägg! Har ju piano efter skolan så får se om jag orkar blogga då, annars hörs vi efter pianot.Nej, nu hinner jag faktiskt inte blogga mer, Pussar!

Baaack!

Hahha, gud vad många bloggpauser jag har haft på sistonde, men iaf ger bloggningen en sista chans sen struntar jag i det eller tar en riktigt lång bloggpause, får se!!! Har egentligen inte så jättemycket att säga förutom att jag ska plugga lite engelska nu och öva på pianot, förresten kan inte gå på piano uppvisning för vi ska på skåne resa då! Aja, här kommer iaf lite go music så hörs vi senare,Puss!

har faktiskt börjat gilla rihannas musik mycket mer på sistonde:)

Studiedag today!

God morgon alla bloggläsare, sovit gott? Jag har inte direkt gjort det men aja strunt samma. Sitter just nu iaf och lyssnar på lite music on spotify(typ tradition), har ju typ studiedag idag så det är skönt! Har inte så mycket mer att säga nu, men vi hörs väl senare!Pussar!
Edit; Som ni kanske har sett så har jag lagt in inforuta och sånt på bloggen!

Pluggar och lyssnar på music@spotify!

Ja, rubriken säger väl allt, sitter just nu alltså och pluggar:( Ska ha typ en redovisning imorgon. Men om någon halvtimme eller så ska jag och min mamma, i think till optikern och kolla på lite bågar. Har ju glassögon när jag läser för er som inte visste det;) Men nu ska jag nog plugga vidare lite så vi hörs väl senare, Pussar!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!