Ny blogg!

Nu har jag gjort en ny blogg, så kika in på den:)
pallesvarld.blogg.se

True!

Morning readers!

Godmorgon alla läsare! Bloggar just nu från ipaden och ska snart sätta igång med svenskan,måste ju bli klar med den idag så det är väl bara att sätta igång sedan blir det ju väla med mamma i eftermiddag så vi hörs väl någon gång under dagen sen har jag också tidsinställt ett inlägg runt halv ett så kika in då,pussar

21:21

Hejsan bloggen! Idag har jag gjort lite things, typ städat rummet och lite sånt. Imorgon MÅSTE jag göra klart min svenska och sen blir det även väla med mamma, i think:) Men nu ska jag chilla lite vid min dator och sen får vi se vad jag hittar på, Pussar♥

Friday evening

Hejsan bloggen! Tänkte skriva ett inlägg medan jag väntar på att idol ska sätta igång igen. Har ju inte hänt så mycket sen förra inlägget förutom att jag överlevde simträningen(det är nu ni ska säga "bra Paulina bra") nu tänkte jag iaf underhålla mig med lite wordfeud sen får vi se vad jag hittar på. Har dock sjukt mycket att göra imorgon så får se hut det blir med uppdaten men lär väl slänga in minst två inlägg under dagen, pussar!

Ishallen!

Hej bloggen!
Idag har jag varit på isahallen med hanin och hennes syster och nu ska jag snart på simträning, men är osäker och jag kommer orka för är verkligen skittrött, men men, får väl bara bita ihop, typ! Nä, nu ska jag äta lite och sedan är det dags för simträning(blir ingen smiley för är osäker på om jag ska sätta en glad eller sur, hehe! Pussar♥


Wordfeud

Hejsan, sitter just nu i min säng och spelar wordfeud. Börjar ångra lite att jag började spela det, men blir ju helt beroende. Men men man har ju iaf något tidsfördrift under lovet:) Nu ska jag tidsinställa ett inlägg san ska jag spela vidare, Pussar!

Testar blogg.se appen

Hej! Testar just nu blogg.se appen men den är ju gjord för iPhone och jag sitter vid en iPad just nu därför blir det typ bara en liten ruta mitt i skärmen haha! Nä men det känns som det börjar bli en hel del inlägg från ipaden så får nog börja göra mer från datorn,pussar!

Bloggar från ipaden

Hejsan alla bloggläsare!
Bloggar just nu från ipaden, hihi! Nä men har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om så detta blir ett rätt så kort inlägg. Bloggar nog mera ikväll och då lägger jag även upp del 2 av höst bilderna, pussar!

New höstbilder!

Här kommer två höstbilder från dagens fotorunda. Blev så onöjd med de förra så var tvungen att gå ut och ta nya:) Men iaf, det kommer förmodligen komma en del två imorgon eller så, men nu ska jag antingen tidsinställa ett inlägg eller göra något annat skoj, hihi:)Pussar!

Ny design snart!!

Ja, nu är det så att jag vet att min nuvarande design inte är så jätte fin, så idag försökte jag göra en ny själv, men det gick skitdåligt:( Blev inte alls som jag tänkt mej.... Så därför ska jag mejla någon duktig designer som ska göra min bloggdesign, sounds good? Lovar att göra det imorgon:) Nä, nu ska jag titta på någon rolig film och sen ska jag nog dejta sängen för imorgon måste jag upp runt 7, blöh! Aja, hörs imorgon, Pussar!

My perfumes!

(förlåt för den urusla bildkvaliten, men fotade bilden igår kväll och använde blixt då and the rest is story..)
Här ovanför ser ni två av mina parfymer som jag brukar använda mest! Den ena är en Calvin Klein parfym och den andra kommer jag inte riktigt ihåg märket på. Calvin Klein parfymen köpte jag på flygplatsen i Köpenhamn och den andra fick jag i present när jag fyllde 12. Nu ska jag chilla vidare här, Pussar!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!