Just love it!

Tjaba bloggen! Idag har jag varit i skolan och efter det var jag på piano.  Just nu chattar jag lite på fb och har precis gjort klart min sv läxa. Har förövrigt ingen aning om vad jag ska göra nu, men antar väl att jag ska skriva klart det här inlägget och sen försöka hitta en passande bild, typ haha! Har faktiskt inte så mycket att säga nu, imorgon är slutar jag vid tolv(såå skönt) och på kvällen blir det simning;)

Håltimme!

Tja! Har håltimme right now, så är hemma, men snart beger jag mig till skolan igen och har en timmes bild och efter det slutar jag;) När jag kommer hem blir det väl plugg och sånt och sen får jag se om jag går på simträningen ikväll. Pussar!

Nu är det dags för Idol!

Sitter just nu i soffan, med datorn i knä och väntar på att Idol ska börja, men hur som helst så får vi hörs vi imorgon, Pussar!

Dagens outfit!

Tröja från Cubus, Linne(under tröjan) från Jc, Jeans från Jc, Smycken från Kreta & väska från Kreta.

Japp, det var dagens outfit, nu ska jag plugga lite, samt tidsinställa några inlägg och ikväll blir det idol! Hörs snart!

Snabbt inlägg!

Hejsan bloggen! Uppdaterar bara lite snabbt, måste alldeles strax sticka iväg till pianot och efter det blir det att plugga SO. Det var allt jag hade att säga just nu, hörs när jag kommer hem:)
haha förlåt för cencueringen, men min min var helt crazy!

Electro pop

Haha, trodde typ att jurin skämtade när de sa att han gick vidare, haha!

Black and white!

Hejsan alla bloggläsare! Sorry för inlägget under men var bara tvungen att skriva av mig lite! Idag har jag inte gjort något särskilt, förutom skolan och så. Har faktiskt inte så mycket mer att skriva nu så ni får ha det så hörs vi (kanske) idag, men annars imorgon.

@jdfjsfd"#"%"@

Haha, ursäkta rubriken, men är så j*vla irriterad på en viss person just nu så tror att jag typ exploderar om jag inte får skriva av mig lite!!! Vet faktiskt inte om hon/du läser den här bloggen men jag skiter seriöst om hon gör det eller inte!!!!! asså åhhhh, du gör ju f*n inget annat än att sänka ner andra människor är så sjukt irriterad på dig, och du fattar ju inte heller att jag vet det, tror du verkligen att jag är så dum, eller?????? Ska f*n skita i dig från och med nu, för bara så du vet så pallar inte jag med att du förstör mitt liv, så tro inte att jag vill bli din vän(men tror inte ens att du fattar att det här är riktat till dig,så dum som du är)

Lipsticks

Passion for fashion!

Cha!

Hejsan! Har precis satt in en header till någon av Evves vänner och även tittat igenom lite gamla inlägg i min blogg. Är hur som helst hemkomen från min simning nu och ska titta på lite webb tv i think! Men vi hörs imorgon sweeties!
diggar dessa naglarna!

Great Lash!

Tänkte tipsa om denna mascaran från maybelline. Har använt den ett tag och den är faktiskt riktigt bra! Klumpar sig aldrig och ger fina fransar! Har ni någon favvo-mascara?
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!