Tuesday!

Hejsan! Sorry för att jag inte bloggade igår och idag, men har inte haft tid. Igår va jag på simträning och lite sånt och idag var jag först hoss en kompis sen hade jag simträning (igen). Egentligen har jag träning imorgon också, men den blev inställd för att det är grillkväll. Haha, idag på träningen var vi bara 3 stycken och vi lyckades övertala vår tränare att gå ner till stranden den sista halvtimmen på träningen:) Men har inte så mycket mer att säga nu, Hörs imorgon♥
(Tog bara en bild från nätet)

Rosset outfits!

Tycker ni att det är fint med rosset outfits? Själv tycker jag väl att det är rätt okej, om det inte är helt övedrivet. Men här ovanför ser ni iaf två outfits med lite rosset inspiration, den ena har ju en rosset tröja och den andra ett rosset halsband. Så vad tycker ni, Är det fint med rosset outfits?

.

Haha oupsi, såg nyss att klockan var kvart i tio, trodde typ att den var åtta, haha:) Men whatever, det är ju ändå sommarlov och då har man ju inga tider att passa. Dock skulle jag ju vakna i tid till sommalovsmorgon, men det får bli en annan dag;)

Home!

Hejsan! Kom hem från simningen för en stund sen och nu ska jag tidsinställa några inlägg till er så att ni har något att läsa ikväll, eller imorgon innan jag vaknar:) Haha, kom på en sak nu; har inte sett ett enda avsnitt av sommarlovsmorgon denna sommaren, har sovit alldelles för länge så har inte kunnat se det. Men imorgon ska jag skärpa mig och försöka vakna lite tidigare;) Var bara det jag ville säga nu, Hörs om en liten stund. Pussar!

Tillfällig header/design!

Hejsan alla bloggläsare, var ju ett tag sen jag bloggade! Har iaf satt in en tillfällig header på min blogg, vet att den inte är så jättefin, men gjorde den på typ 2 sek i paint bara för att jag inte orkade ha den förra. Så, ja kommer ha en ny mycket finare snart(eller typ om ett tag)! Det var allt jag ville säga denna gången och just det, en sak till som jag ville säga;Nu kör vi!!!!!!!!!!


Where shall I go?

Rain!

Hej alla bloggläsare! Idag har jag inte gjort så mycket, har mest bara suttit inne och kollat på den "nya" Harry Potter filmen som för övrigt inte var sådär jättebra. Men iaf, nu sitter jag här och gör i princip, ingenting, haha:) Sen är det ju inte heller världens bästa väder ute, det spöregnar typ, inte så jättekul på sommarlov....:( Jaja, var nog bara det jag ville säga, förresten hittade en jättebra hemsida som det finns jättemånga bilder på  snygga outfits, kanske tar mig tid och gör en "looklike" senare idag, får se. Nu måste jag hur som helst skicka iväg ett mejl till en person, hörs senare, Pussar♥

This is Inspiration!

Solskydds faktor

Nu när det äntligen är sommar är det jätteviktigt att använda solskydds faktor så att man inte bränner sig. Om man inte använder det kan man lätt bli röd. Man ska helst börja med en stark nu i början sen ta gradvis lägre och lägre. Då håller också brännan längre;)

Tillbaka på lördag!

Hejsan! Ville bara vara lite snäll och slänga in ett snabbt inlägg. Vet att min uppdate har varit helt usel de senaste dagarna, men det är ju sommarlov och då orkar man faktiskt inte sitta inne hela dagarna. Men iaf, tänkte bara säga att jag är tillbaka på lördag. Imorgon vet jag inte riktigt vart jag ska helt ärligt, först var det ju planerat att vi skulle till göteborg, men det är typ inte så säkert att vi ska dit längre, men jag får väl helt enkelt se. Kommer nog i vilket fall som helst inte ha tid till att blogga. Så vi hörs på lördag sweeties,Pussar!

Imorgon är det skolavslutning!

Hejsan! Sitter här och chillar lite samtidigt som jag bloggar. Imorgon är det ju skolavslutning, så det är lite najs att man inte behöver göra något "jobbigt" på typ 2 månader:) Vet dock inte riktigt hur min bloggning blir då, men får se helt enkelt. Bloggar väl när jag har lust;) Sen efter det så börjar man ju 7:an, men det är det ju att tag kvar till. För nu har man nämligen ett helt amazing lov att se fram emot:)

Fredagens Shopping!

Yes detta köpte jag i väla i fredags:) Köpte även en skolavslutningskläning, men den visar jag när det är dags! Sitter för övrigt här och lyssnar på britneys låt "till the world ends" på youtube, kan inte längre lyssna på den på spotify för man kan ju bara lyssna på den 5 gånger och det gjorde jag för länge sen. Så kan det gå....!:) Aja, hinner inte skriva mer nu, Pussar!

Laserdome!

Tjaba tjena readers! Idag är det time for Laserdome! Som jag sa igår så har min lillebrorsa kalas där och självklart ska även lilla "duktiga" jag spela:) Haha, sist jag spelade det kom jag sist av alla, så jag får väl hoppas på lite mer tur denna gången;) Men hinner inte skriva mer nu, så ni får ha det bäst så hörs vi när jag kommer tillbaka, Pussar!

Bilder från Ven(del 1)

Hejsan, här kommer bilderna från Ven. Som vanligt är detta uppdelat i flera delar, är inte riktigt säker på om det blir 2 eller 3 denna gången...! Imorgon blir det hur som helst Laserdome för lillebror har kalas, men mer om det senare! Här kommer några av bilderna:
Det var alla denna gången, Hörs imorgon, Pussar♥

Ven idag!

Hejsan alla blogläsare! Sorry för den usla uppdaten igår, men fick inte över bilderna på datan och the rest is story!
Idag ska jag iaf till Ven, tar med mig kameran så ni kan förvänta er en massa bilder:) Måste nog packa lite nu, men vi hörs ikväll/eftermiddag när jag kommit hem! Sålänge kommer här en bild från igår!

Årets första jordgubbe?...

Ut i solen!

Hejsan! Skriver bara ett snabbt inlägg tänkte gå ut i solen och ha det nice! Idag slutade vi runt 11-12 så har varit hemma sen dess! Blir kanske väla idag eller imorgon, är inte helt säker på om jag ska ha denna klänningen på skolavslutningen så ska dit och se om jag hittar någon annan;) Har inte så mycket mer att säga nu, så vi hörs snart igen! Pussar

Zzzzzzz.......

Hejsan finisar! Är verkligen skittrött nu så ska lägga mig snart, men ville bara göra ett inlägg först! Imorgon har vi västra loppet. Vet redan att det inte kommer att gå bra för mig för jag är förkyld och så, men får tänka på att vi slutar direkt efter så det är ju iaf skönt! Sen är det ju bara 1 dag kvar i skolan och efter det är det ...SOMMARLOV! Ja, nu har jag inget mer att skriva, hörs imorgon Pussar♥

Britney Spears- Till the world ends!

Har typ förälskat mig i denna låten, kan inte sluta lyssna/nynna på den! Har inte så mycket mer att säga än att ni får enjoy låten, så hhörs vi lite senare!

Borta bra, hemma bäst!

Hejsan! Sorry för min usla uppdate, men jag har inte haft tid! Men nu tänker jag börja blogga som vanligt igen:) Idag blir dock en "plugga dag" för orkar inte göra det över helgen! Men nu ska jag tidsinställa några inlägg samt kolla mailen:) I`m back on track!♥

En liten förklaring!

Hejsan! Jag vet att jag inte har bloggat något idag, men jag har helt enkelt inte orkat och haft tid. Nu när det är så få dagar kvar i skolan så är det massa som ska bli klart osv osv...! Jag hade egentligen tänkt blogga lite, men det är ju kanske inte så jättekul, med ett tråkigt inlägg utan bild, eller? Men sak försöka skärpa mig med bloggningen framöver, dock inte denna helgen för då ska jag på simläger, vi samlas imorgon kl 15.30 så det blir kanske något litet inlägg innan dess. Ska också försöka göra några tidsinställda inlägg(kanske 2 st varje dag?) så att ni har något att läsa. Har också shoppat rätt mycket på senaste tiden, så får väl visa det i ett inlägg, beställde också lite kläder på hm.se idag, najs. Fick bli bl a 2 bikinisar och lite annat till sommaren;) Visar när det har kommit! Det var nog allt jag hade att säga nu, hoppas ni förstår och inte slutar läsa min blogg nu när jag har så många läsare!!:) Hörs imorgon finisar! pussar♥

I skolan

Hejsan, sitter i skolan just nu och har media. Vi har en vikarie så det är lite chill:) Btw, Linnea påminde mig nyss om att vi är lediga imorgon så det är lite soft!!! Nu ska vissa redovisa så kan nog inte skriva mer nu, annars får hon vikarien damp! Aja hörs när jag kommer hem, Pussar!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!